Bdesired – winkels en webshop

Home / Netherlands / Bdesired – winkels en webshop
Bdesired – winkels en webshop

ABOUT Bdesired – winkels en webshop

Bdesired.nl is de online sexshop van de Adult Shop S&V. Met twee vrouwvriendelijke vestigingen in Rotterdam en Breda beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan erotische artikelen. Met een ruime keus aan speeltjes voor zowel man als vrouw of voor beiden en een groot aanbod aan lingerie is de Adult Shop S&V een uitgebreide sexshop waar iedereen welkom is. Als u geïnteresseerd bent naar een speeltje, maar deze voorafgaand aan uw bestelling graag wilt zien, dan bent u van harte welkom om deze in één van onze winkels te komen bekijken. Ons ervaren en vriendelijk personeel beantwoordt graag al uw vragen, maar laat u ook in alle rust rondkijken.

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze winkels te bezoeken of heeft u geen zin om uw huis te gaan. In dat geval kunt u uw favoriete product bij ons online bestellen. Bdesired.nl vertegenwoordigt een selectie van onze topproducten. Vanuit uw luie stoel kunt u ons grote aanbod bekijken en rustig uw keuze maken. Bij ons vindt u dus altijd iets dat bij uw sexuele wensen aansluit. Zo houdt u uw sexleven lekker spannend en plezierig.

Heeft u een sexspeeltje of iets anders gevonden? Dan kunt u uw product in het winkelwagentje plaatsen en vervolgens uw betaalmethode selecteren. Uw bestelling wordt daarna direct verzonden. Het mooie van winkelen in onze online sexshop is dat het 100 procent discreet is. Alle producten worden in een blanco verpakking verzonden. Uiteraard vindt u bij bdesired.nl de beste service en support.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed
De Adult Shop S&V Rotterdam is een XXL sexshop van 700 m2 en bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Rotterdam.
Deze vestiging is van zondag tot en met woensdag geopend van 11.00 – tot 21.00 uur. Donderdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 – tot 23.00 uur.

SDC Member: BDESIRED

AddressSoetendaalse kade 55/56 , Rotterdam, NLD
Rotterdam, Netherlands

http://www.bdesired.nl

Contact Details Click Here