Club Max Follies Binnenkort weer open!!!

Home / Antwerpen / Club Max Follies Binnenkort weer open!!!

ABOUT Club Max Follies Binnenkort weer open!!!

Lieve Vrienden en Partygangers,

Binnenkort openen Sammy & Laila (Samla op SDC) een nieuwe Swingersclub in de Antwerpse Kempen met name CLUB MAX FOLLIES. Sommige kennen deze club nog uit een vroeger verleden, maar wij stoppen deze Club in een nieuw modern kleedje.

Voor een babbel, een heerlijk Buffet in ons restaurant, Fun in de play-rooms, napraten in de sfeervolle lounge of uit de bol gaan in de Erotische discotheek op meeslepende muziek.

Natuurlijk bieden wij u in Max Follies een waaier aan zwoele , uitnodigende en tot de voorbeelding sprekende themakamers aan. Liep je nog nooit op wolkjes … dan zal dat hier zeker het geval zijn. Maar dit is nog maar een begin, onze relaxruimte, het reataurant en het dansgedeelte worden ook ingericht in een aangepast decor.

Word het U eventjes te warm binnen, zoek U wat afkoeling of houd U van wat frisse buitenlucht, dan hebben wij onze buitentuin. Deze is ingericht met relaxstoelen en verfrissend Zwembad. Zo geven wij jullie een heerlijke uitgaansgevoel tot in de puntjes verzorgt.

… in Max Follies kan het uiteraard “Hot en Spicy” worden en dan is een douche geen overbodige luxe. Handoeken worden Gratis ter beschikking gesteld door Max Follies. Verder zijn er in het complex Gratis individuele lockers om U overbodige spullen veilig in op te bergen.

Hopelijk tot snel, Liefs Sammy & LailaUPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 11am – 9pm 50 Free 70
Tue Closed
Wed Closed
Thu 8pm – 3am 70 Free 90
Fri 8pm – 3am 70 25 90
Sat 8pm – 4am 80 25 90
Sun 11am – 9pm 50 Free 70
20 euro LIDKAART voor 1 jaar.
GRATIS tijdens het openingsweekend en de eerste 3 maanden.


SDC Member: CLUBMAXFOLLIES

AddressVosberg 1 (oud adres voor gps ouder dan 5j = Achterlee 189), Lichtaart, BEL
Lichtaart, Belgium 2460

http://www.clubmaxfollies.be

Contact Details Click Here