Club Max Follies De Gezelligste club van Belgie

Home / Andalusia / Club Max Follies De Gezelligste club van Belgie
Club Max Follies De Gezelligste club van Belgie

ABOUT Club Max Follies De Gezelligste club van Belgie

Lieve Vrienden en Partygangers,

Club Max Follies is enkele maanden terug open. Dit in een nieuw Modern kleedje.

Voor een babbel, een heerlijk Buffet in ons restaurant, Fun in de play-rooms, napraten in de sfeervolle lounge of uit de bol gaan in de Erotische discotheek op meeslepende muziek.

Natuurlijk bieden wij u in Max Follies een waaier aan zwoele , uitnodigende en tot de verbeelding sprekende themakamers aan. Liep je nog nooit op wolkjes … dan zal dat hier zeker het geval zijn. Maar dit is nog maar een begin, onze relaxruimte, het restaurant en het dansgedeelte worden ook ingericht in een aangepast decor.

Word het U eventjes te warm binnen, zoek U wat afkoeling of houd U van wat frisse buitenlucht, dan hebben wij onze buitentuin. Deze is ingericht met relaxstoelen en verfrissend Zwembad. Zo geven wij jullie een heerlijke uitgaansgevoel tot in de puntjes verzorgt.

… in Max Follies kan het uiteraard “Hot en Spicy” worden en dan is een douche geen overbodige luxe. Handdoeken worden Gratis ter beschikking gesteld door Max Follies. Verder zijn er in het complex Gratis individuele lockers om U overbodige spullen veilig in op te bergen.

Hopelijk tot snel, Liefs Sammy & Laila
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 2pm – 9pm 50 Free 80
Tue Closed
Wed Closed
Thu 8pm – 3am 60 Free 80
Fri 8pm – 3am 60 25 80
Sat 8pm – 4am 70 25 80
Sun 2pm – 9pm 50 Free 80
Lidkaart is Gratis

SDC Member: CLUBMAXFOLLIES

AddressVosberg 1 (oud adres voor gps ouder dan 5j Achterlee 189), Lichtaart, BEL
Lichtaart, Belgium 2460

Contact Details Click Here