Godshuis

Home / Belgium / Godshuis
Godshuis

ABOUT Godshuis

Het Godshuis is een eventlocatie gecombineerd met een hotel gelegen in de stilte van de natuur van het Meetjesland. Het gebouw biedt tal van mogelijkheden en is een aantrekpleister voor iedereen.

Op oudejaarsavond organiseren we een groots swingersfeest om het oude jaar te kunnen afsluiten en gezamenlijk het nieuwe jaar goed in te zetten. Het wordt een uitgebreid feest met aperitief, diner, acts en muziek. Laat u leiden door de beats van de muziek en geniet met volle teugen! Naast een gezellig diner en muziek een hele avond, kan u zich de hele avond laten verwennen door verschillende verrassingsacts, passie en sensatie. Naast al deze verrassingen, bieden we de mogelijkheid om te genieten van een massage. Kom lekker even ontspannen op onze massagetafel. Deze worden u aangeboden binnen het pakket van uw ticket. Een massage duurt 15 minuten. Zo kan u nadien ontspannen verder feesten.

Heeft u na het feest geen zin meer om naar huis te rijden? Dan kan u steeds een kamer boeken in het hotel. Dit is inclusief een uitgebreide brunch.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed

SDC Member: GODSHUIS

AddressLeemweg 11, Sint-Laureins, BEL
Sint-Laureins, Belgium 9980

http://www.newyear-godshuis.be/

Contact Details Click Here