ABOUT US

Parenclub Inn4love is gevestigd in een prachtig gelegen pand nabij Delfzijl in de provincie Groningen.

Inn4love is een sfeervolle, gezellige en vooral ook luxe parenclub, waarin een ieder zich direct thuis zal voelen. Het interieur van onze club is verrassend, smaakvol en ruim van opzet. Je vindt er bijvoorbeeld 12 grote speelruimtes met elk een eigen thema en 3 grote massagebaden.

De sfeer is laagdrempelig, gemoedelijk en gezellig!

SDC Member: INN4LOVE

AddressFam. Bronsweg 66, Wagenborgen, NLD
Wagenborgen, Netherlands 9945 TA

www.inn4love.nl

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue 3pm – 11pm 70,00 20,00 80,00
Wed Closed
Thu Closed
Fri 7pm – 3am 70,00 20,0 90,00
Sat 7pm – 3am 70,00 20,00
Sun 3pm – 11pm 70,00 20,00

REVIEWS

Rating: 10

Ook voor onvoorbereide bezoekers goed vertoeven. (we zaten in hotel en voor de SM-avond hadden we eigenlijk niets bij ons) Zeer behulpzaam en gastvrij. Vindingrijk er een geslaagde avond gehad. We komen zeker terug, maar dan goed voorbereid.

Aug 12 2017 2:30AM


Rating: 9

Hoi lieden,

Gewoon goed….

Charl en Eeke uit Twente..
Met die groooote camper (lol)

Feb 18 2011 10:31AM


Rating: 7

Mooie locatie met luxe faciliteiten. Eten is goed, maar na 23:00 uur wordt hier weinig aandacht meer aan besteedt. Swingactiviteit is laag, heerst volgens ons een ons-kent-ons sfeer wat jammer is. Maar prima om samen met een stel daar af te spreken. Verder is het personeel gastvrij, uitstekend geschikt voor beginners.

Jan 2 2011 3:56PM


Rating: 8

een van de warmste en hartelijkste clubs die wij gezien hebben. vriendelijke ontvangst en gezellig bar personeel.
meer dan voldoende ruimte om heerlijk met elkaar en meer te spelen. schoon en fris. aanrader voor diegene die niet van het grote massa club gevoel houden. huiselijk en toegankelijk.
ook zeker voor beginners een aanrader.

Dec 23 2010 8:32AM


Rating: 8

De Inn4Love is één van de weinige clubs waar gemoedelijkheid/gezelligheid en een sfeervolle ambiance in één avond samengaan. Op persoonlijke wijze ontvangen, rondgeleid en op ons gemak gesteld. Echt een (volwaardige) club voor beginners en swingers, die het massale liever inruilen voor intimiteit en gezelligheid. Kortom: Prima club!

Jul 26 2009 9:28AM


Rating: 0

heb met verbazing het stukje over oudejaarsavond gelezen denk toch dat de champagne verkeerd is gevallen bij dit stel heb toch zeker meer dan 3 flessen gezien maar goed wij vonden het super en hebben zeker een leuke avond gehad jammer dat er altijd mensen zijn die zonder hun naam te noemen kritiek spuien laf hoor.
en een leuke avond maak je zelf.
bijdeze kees en diana bedankt voor de avond.
alles is top geregeld.

jack en an

Jan 25 2007 2:19PM


Rating: 0

Ook wij zijn geweest, en ik weet niet waar je hebt gezeten met je hoofd….. misschien in de kast of zo…(niet waar ik zat) maar het was super gezellig. Misschien kreeg jij zelf iets minder aandacht?

Kees en Diana ga zo door! deze verhalen krijg je altijd achteraf te horen

Rita & Cor

Jan 24 2007 2:46PM


Rating: 0

Met oud en nieuw in deze club geweest en ‘t was helemaal niets. Begrijp me niet verkeerd, de club ziet er mooi uit. Alles is nieuw en ontzettend luxe. Jammer dat er maar erg weinig mensen waren en de mensen die er wel waren waren f onaantrekkelijk f opdringerig f allebei.
Er waren drie flesjes champagne voor alle (??) 30 mensen. Ook een beetje magertjes lijkt me. Nadat het twaalf uur was geweest ging ieder stel naar een apart kamertje om wat aan zijn of haar eigen partner te frutten. Geen enkele “swingactie” gezien!

Ik hoop voor de eigenaars dat ze op “normale” dagen wat meer sfeer in hun club hebben, want dit was een ontnuchterende ervaring.

Jan 15 2007 1:05AM


Rating: 0

Bij Kees en Diana voel je je meteen op je gemak!

Sep 9 2006 6:05AM


Rating: 0

Wat een verrassing deze nieuwe club!
Erg groot, heel luxe en zeer verzorgd.. daar kunnen andere clubs nog een puntje aan zuigen 😉

We zijn afgelopen weekend geweest en ondanks dat dit nogmaar het tweede weekend was dat ze open waren, was het druk en erg gezellig. Leuke mensen waarbij osn vooral op viel hoe zeer iedereen op zijn gemak was!

We hebben erg genoten van het megabed en het massagebad, maar de andere ruimten waren ook zeker de moeite waard (de SM Room is geweldig mooi!) We gaan zeker binnenkort weer, het was de reis (anderhalf uur) zeker waard.

xxxxx M & J

Nov 14 2005 3:20PM


Address

Our Address:

Fam. Bronsweg 66, Wagenborgen, NLD

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route