ABOUT US

Door een grote behoefte bij veel party people aan exclusieve en spannende feestenmet een evenwichtige verhouding Partywomen / Partymen, een 21+ publiek en uitdagende sensualiteit, is LittleSins.com ontstaan.

LittleSins.com is een Dance & Lounge concept, die voor een exclusieve groep van LittleSinners de behoefte aan ‘anders uitgaan’ wil vervullen. Wij organiseren besloten dance-party’s op bijzondere locaties (kastelen, kerken, boten etc.), steeds met prikkelende dresscodes & kleurrijke thema’s en met als basis een perfecte mix van music & lights !

Deze spannende party’s zijn bedoeld voor people ‘who know how to party…!’

Mensen die onbezonnen willen dansen & feesten, spanning & avontuur zoeken, luxe & sensualiteit willen ervaren in een vertrouwde omgeving. Mensen die af en toe kunnen genieten van een kleine zonde … A Little Sin !

SDC Member: LITTLESINS

Address, Amsterdam, NLD
Amsterdam, Netherlands

http://www.littlesins.com

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

Oct

27

2018

Eyes Wide Sins

Roermond, Limburg, Netherlands

Guest List: 86
LITTLESINS, TINKERBELLENMIK, STRONG12, JP2012, BOEFJES024, MRENMRSLEKKER, FLERRIE, SANDRAPETER1, DARETOLIVE, EXCLUSIVENIGHTS, SAMENFLIRTEN, BEN1972, JURJO, ZOZO250, FEARLESSPHOENIX

Add Me to Guest List


DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed

REVIEWS

Rating: 8

Leuke feesten met een fijne sfeer en mooie mensen.

Aug 24 2017 6:00AM


Rating: 8

Wij vinden de LS feesten erg leuk en classy. Voor ons is het wel een must dat de playroom er is overigens. Deze is niet groot, maar dat is ook niet heel erg. Het gaat immers om het totale feest. Leuke organisatie ook.

Aug 21 2017 9:25AM


Rating: 10

Wij gaan hier de laatste jaren regematig heen en vermaken ons er erg goed. Leuke mensen, heerlijke sfeer en super muziek.

May 14 2015 2:57PM


Rating: 1

Na vele jaren lidmaatschap is het geeindigd in en ontgogeling na ee THE CODE feest wat een totale aanfluiting was. Na een mail aan de organisatie met een uiteenzetting van de zaken welke er mis waren gegaan hebben wij nimmer enige reactie mogen ontvangen wat een gemiste kans is !
Zoon feest kost een klijn vermogen en dan mag je wel wat verwachten niet dus.
Op andere feesten hebben wij daarna het zelfde ervaren.
Zo mooi en leuk als het was in het begin zo slecht is het nu.

Jan 24 2011 6:06AM


Rating: 5

je krijgt absoluut niet waar voor je geld

is meer een feestje voor partypeople

ga naar een leuke club veel gezelliger en spannender

gr oet grunn

Jan 14 2011 7:14PM


Rating: 8

Misschien hebben de schrijvers met negatieve ervaringen hun beste tijd gehad?

Of je het naar je zin hebt bepaal je toch echt zelf.

Gewoon weer komen en lol maken.

xxx

Aug 14 2010 6:49PM


Rating: 3

Het motto “Geil met Stijl” is allang achterhaalt. Ze organiseren op vandaag alleen nog maar commercieele dansfeesten. Niks mis mee, maar ga het dan niet verkopen als een erotisch feest. Heeft helemaal niets met erotiek te maken. We noemen het al “kom we gaan de hele avond naar 15 verschillende DJ’s kijken/luisteren feesten”, In het begin van de avond al gaan kijken waar we men daarna kan gaan “afteren” om een beetje te kunnen gaan spelen. Waarom? omdat LS daar geen mogelijkheden voor biedt, geen speelruimtes ed aanwezig . Hoezo LS organiseert Erotische “Geil met Stijl” feesten.

Aug 7 2010 10:06AM


Rating: 10

Ik ben het niet met de schrijver van het het stukje “beste tijd gehad” eens. Misschien komt het wel omdat hij/zij tig keer is geweest en de spanning van de eerste keren weg is gevallen. Zelf ga ik al vier jaar naar LS feesten maar loop niet alle feesten af. Onlangs was ik op het feest in het Gooi en was weer aangenaam verrast over de sfeer en de leuke mensen. Voor de mensen die de kleinschaligheid zoeken zijn er andere feestjes die soms ook door LS worden georganiseerd (mag er niet over praten maar die zijn ook erg leuk). Kortom, de feesten van LittleSins zijn een absolute aanrader. Zeker door blijven gaan Mike (hoge bomen vangen veel wind en sommige mensen misgunnen een ander het succes)

Jun 1 2010 2:56AM


Rating: 4

Vanaf het prille begin waren we erbij. De LS parties met een swingersbite veroverden de Nederlandse party scene. Geweldige muziek, unieke locaties, sexy thema’s, prachtige mensen: LS had het allemaal. Echter: na tig parties moeten we constateren dat LS nu toch echt haar beste tijd heeft gehad. De organisatie valt in herhaling. Oude thema’s worden weer van de plank gehaald, de locaties zijn absoluut niet meer subliem te noemen (zelfs soms zwaar onder de maat en niet hetgeen wat er beloofd wordt). De entree prijzen schieten daarentegen steeds meer de pan uit en de kleinschaligheid (de kracht van LS waar het ooit allemaal mee begon) is ver te zoeken.
Nee, wij moeten constateren dat LS toch echt haar beste tijd heeft gehad en hebben zwaar meelij met de partypeepz die denken dat het LS van 2010 het Walhalla is……
the golden years are definitely over!

May 24 2010 3:47AM


Rating: 10

Helemaal te gek! Aanrader. Meest ervaren organisatie in Nederland met een zeer lange staat van dienst. Ieder feestje is weer anders.

Nov 6 2009 10:14AM


Address

Our Address:

, Amsterdam, NLD

Contact Owner
Plan My Route