ABOUT US

Op veler verzoek is het dan eindelijk zover de 2de editie van Loversland, en deze editie zal worden georganiseerd door niemand minder dan Bobbi Eden! De meest spannende beurs van Nederland zal plaatsvinden op 27,28 en 29 oktober a.s in Ahoy Rotterdam, je komt toch ook?
Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Bobbi Weet natuurlijk als geen ander deze bijzondere beleving kracht bij te zetten. Je waant je in een compleet andere wereld waarin liefde en lust centraal staan. Geniet van al het spannends wat Loversland je te bieden heeft, voor slechts 15 euro entree p.p. waarbij heel veel shows en attracties zijn inbegrepen. Durf je het aan om in de spotlights te staan en het publiek te vermaken in je meest sexy outfit, of laat je je liever verleiden door de vele professionals en amateurs die het podium betreden? Niks moet en veel mag. Dat is de sfeer die je op Loversland zult proeven.

SDC Member: LOVERSLAND

AddressAhoyweg 10, Rotterdam, NLD
Rotterdam, Netherlands 3084 BA

www.loversland.nl

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed
Openingstijden:
Vrijdag 27 oktober van 18.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag 28 Oktober van 13.00 uur tot 1.00 uur
Zondag 29 Oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur

De toegangsprijs voor Loversland is slechts 15 euro per dag per persoon, en wanneer je zwarte lingerie draagt op zwarte lingerie zaterdag dan is de entree zelfs gratis! Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas op vrijdag 50% korting en betalen slechts 7,50 euro entree per persoon.

Bij Loversland betaal je niet alleen entree om te kunnen shoppen. Al raden we je wel aan om de vele bekende en nieuwe stands op de beurs te bezoeken, want ze bieden voor elk wat wils. Tijdens de beurs is er volop (erotisch) vermaak. Op het hoofdpodium maken zowel bekend als onbekend talent hun entree en is er een top DJ als er geen show is. 
Ook zijn er veel gratis attracties waarbij je jezelf lekker kunt laten gaan.

Let op: het aangegeven adres is de evenementenlocatie. Contact met de organisatie kan via e-mail.

REVIEWS

Rating: 4

wij vonden het hetzelfde als de kamasutrabeurs in utrecht dus niks bijzonders of speciaal.
een podium met optredens en kraampjes met kleding en toys dus niks nieuws .
voor ons niet meer

Oct 29 2017 10:46PM


Address

Our Address:

Ahoyweg 10, Rotterdam, NLD

Contact Owner
Plan My Route