ABOUT US

Wij Laura en Maurice presenteren met trots ons nieuwe project
Maison Stout is een herenhuis uit 1935 met 5 luxe kamers en een intieme hotelbar. Het pand is centraal gelegen tussen Hasselt en Genk. Maison Stout is geen club maar een regulier hotel dat af en toe de deuren uitsluitend opent voor haar ‘Stoute’ gasten. Onze locatie is tevens af te huren voor diverse uiteenlopende events.

Stout Events organiseert verschillende evenementen op diverse locaties waaronder ook Maison Stout. Eens per maand worden verschillende themafeestjes georganiseerd waaronder een Gay avond, Kinky Couples avond, een avond uitsluitend voor lesbiennes, Cinema middagen, Private Dinners en nog veel meer…
Ook voor een leuke hotel-date kun je bij ons terecht

SDC Member: MAISONSTOUT

AddressGenkersteenweg 2, Hasselt, BEL
Hasselt, Belgium 3500

http://stoutevents.be

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

Aug

10

2018

Young Swingers Party

Hasselt, Vlaanderen, Belgium

Guest List: 3
MAISONSTOUT, LIVEURFANTASY, ANGELICFOX5

Add Me to Guest List


DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 11am – 10pm
Tue 11am – 10pm
Wed Closed
Thu 11am – 10pm
Fri 11am – 10pm
Sat 8pm – 1am
Sun 3pm – 8pm
geen

REVIEWS

Rating: 10

Na een hartelijke ontvangst van Laura en Maurice met een heerlijk glaasje cava de club ingedoken. Heerlijke mensen op deze mooie locatie. Drankjes en hapjes in overvloed.
Een mooie speelkelder, douches, sling etc. een aanrader voor iedereen die eens van die heerlijke Belgische ongedwongenheid wil genieten!
Prachtige hotelkamers en een heerlijk ontbijtje in de zonnige tuin maakten dit weekend helemaal af!
Tot een volgende keer!

May 7 2018 9:31AM


Rating: 10

Gisterenavond hebben wij de stout-party bezocht op deze prachtige gerestaureerde locatie. De gasten waren classy, de sfeer gezellig en het genot subliem.
Op het laatste moment hebben we besloten om te blijven overnachten en ook dat is een aanrader. Mooie persoonlijk gestylde kamers met elk een andere look en alles er op en er aan. Wat ons betreft zeer zeker een aanrader!

Apr 1 2018 10:47AM


Rating: 10

We kennen de eigenaars al heel wat jaartjes en twijfelen dan ook geen moment aan het welslagen van hun nieuwe zaak. Gewoon omdat ze hun bekende gastvrijheid en gezelligheid zonder twijfel ook naar deze zak zullen door trekken. Heel veel succes met de opening en “We will be There” !!!

Dec 10 2017 3:56PM


Address

Our Address:

Genkersteenweg 2, Hasselt, BEL

Contact Owner
Plan My Route