ABOUT US

U betaalt voor all-in, dit wil zeggen dat u een prijs betaalt aan de inkom al naar gelang welke dag en tijdstip u binnenkomt, maar hier zit dan ook alles inbegrepen.
Wij beschikken over een uitstekend restaurant met koud en warm buffet altijd vers, afwisselend en een uitgebreide keuze, dus voor ieder wat wils.
In de discotheek zijn er verschillende soorten bieren, frisdranken en natuurlijk ook sterke dranken.
Als u in de late uurtjes de relax ruimtes wil verkennen en u eens lekker wil vrijen met uw eigen partner of een andere of een ander koppel daar bent u volledig vrij in, in de club zijn alle benodigdheden voorzien, vele mensen vragen ons of er condooms en dergelijke voorzien zijn, en ja hoor alles is voorzien om er voor u een zo aangename avond en nacht van te maken.
In de relax ruimtes zijn er kamertjes die u kan afsluiten als u eens met uw eigen partner of ongestoord met een ander koppeltje wilt stoeien.

Mensen die voor het eerst een club willen bezoeken, maar zeer onzeker zijn over hetgeen wat er gaat gebeuren moet ik toch gerust stellen want als u zelf niets wil, gebeurt er helemaal niets.
Het enige wat wij vragen is om in lingerie te gaan op vrijdag, op zaterdag is lingerie pas om 22.30 uur verplicht, U heeft dus nog rustig de tijd om alles af te kijken.
In onze club zijn de dagen wel verschillend naargelang uw leeftijd en verlangens.
Wij organiseren 1x per maand een mega gang bang deze is enkel voor de actieve mensen, deze vind steeds de 2de woensdag van de maand plaats en dan zijn wij geopend vanaf 16u, ook elke laatste vrijdag van de maand hebben wij voor deze actieve mensen een neukmarathon.

Komt u echt voor de seks dan is de vrijdag wel de meest seksgerichte dag, op zaterdag is het meer een discotheek maar dan zeer erotisch getint.
Hieronder nog een beetje meer uitleg over de verschillende dagen.

Vrijdagavond is de avond die het meest seksgericht is, en dan is onze club toch wel een trekpleister voor de meer ervaren clubgangers,er zijn die avond ook altijd een paar onblusbare nymfomanen aanwezig die iedere man laat zweven van genot, dan wordt er ondermeer gebeft en geneukt aan de toog op het podium en op de lekkere massagebank, kortom een aanrader voor kijkers en doeners.

Als u denkt dat u te jong bent voor het clubleven dan moet u de club bezoeken op zaterdag, het merendeel van onze klanten zijn jong dymamisch en houden van moderne commerciële muziek, toch zijn er koppels die in de late uurtjes de relaxruimtes bezoeken.

Bij warm weer bieden wij u een mooie tuin waar u heerlijk kunt zonnen en lekker vrijen.
Ook is er regelmatig barbecue, het publiek is gemengd jong en ouder maar de sfeer is ongelooflijk goed.
Er word muziek gedraaid voor iedereen jong en oud.

SDC Member: CLUBMAXFOLLIES

AddressVosberg 1 (oud adres voor gps ouder dan 5j = Achterlee 189), Lichtaart, BEL
Lichtaart, Belgium 2460

http://www.maxfollies.be

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri 8pm – 3am
Sat 8pm – 4am
Sun Closed
10euro/year per person

REVIEWS

Rating: 10

Zaterdag naar de bling bling party geweest nacht van het personeel de club zat helemaal onder de glitter de aanwezigen waren allemaal in bling uitrusting, we zijn onmiddelijk naar het restaurant getrokken en lekker gegeten daarna super feest meegemaakt het personeel was echt fantastisch en verdiende het om eens letterlijk en figuurlijk in de bloemmekes en de champagne gezet te worden, het is wel meer een discotheek dan een parenclub maar toch kan en mag er alles, komen ook wel singels binnen maar door de drukte van de vele koppels zie je ze amper lopen, echt voor ons de place to be. Baas bazin mannen en vrouwen van het personeel doe zo verder want we gaan soms wel eens ergens anders zoals iedereen wel eens doet maar sorry we moeten altijd toch weer terug komen de maxsfeer die vind je nergens hoe hard je ook zoekt.
een tevreden klant

Sep 17 2007 7:29AM


Rating: 10

Laatst op de koppelavond aanwezig geweest topie topie topie echt een aanrader voor iedere swinger mooi en jong volk. Geen al te grote club goed ingedeeld en verzorgd wel een beetje te veel volk maar heel lekker eten ondanks de drukte goeie service vriendelijk personeel en keigoeie muziek prijs is dik in orde daar krijg je wel degelijk waar voor je geld daar zien ze ons zeker terug.
Een stevige proficiat aan de uitbaters en personeel en een dikke knuffel aan alle mensen die wij daar hebben ontmoet.
Geil koppelke

Jul 15 2007 9:24AM


Rating: 0

Keitoffe club met altijd heel veel volk, lekkere keuken personeel is toppie en vriendelijke uitbaters. De sfeer die in de maxfollies is zie je nergens in geen enkele club, ben nu toch al menige keren geweest en ben nog nooit zonder sex buiten gegaan en dat kan je van vele andere clubs niet zeggen. Moet ook nog gezegd worden het is daar geen oudevandagen club jong en mooi volk, dus een aanrader voor iedereen die een club zoekt om uit te gaan. Met z’n allen naar de MAXFOLLIES.

Dec 27 2005 2:50PM


Address

Our Address:

Vosberg 1 (oud adres voor gps ouder dan 5j = Achterlee 189), Lichtaart, BEL

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route