ABOUT US

Welkom bij Parenclub Devils & Angels, de nieuwste club van Midden-Limburg.
Wij zijn 2 vrienden koppels die samen deze nieuwe club runnen.

Devils & Angels is een sfeervolle erotische club voor koppels, dames en heren.
Een ongeëvenaard paradijs waar iedereen zijn of haar erotische fantasieën kan beleven.

Devils & Angels kenmerkt zich vooral door een ongedwongen en gastvrije sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Ons motto is: Passie, Energie en Plezier

U kunt natuurlijk vrijblijvend gebruik maken van onze faciliteiten. We hebben verschillende kamers .

En uiteraard van onze vernieuwde 2e verdieping die op vrijdag en zaterdag alleen toegankelijk is voor koppels.

Verder hebben we klimaatbeheersing in de club en een buitenterras met
– Sauna
– Zwembad
– Jacuzzi (zowel binnen als buiten)
– Buitenverblijf
– Zitjes

SDC Member: PCDA

AddressMaaseikerweg 24, Susteren, NLD
Susteren, Netherlands 6114 JP

http://www.parenclub-devilsenangels.nl

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed N/A N/A N/A
Tue Closed N/A N/A N/A
Wed 0pm – 12am N/A N/A N/A
Thu 0pm – 1am N/A N/A N/A
Fri 0pm – 3am N/A N/A N/A
Sat 9pm – 3am N/A N/A N/A
Sun 1pm – 6am N/A N/A N/A

REVIEWS

Rating: 8

Ik ben hier regelmatig geweest, heb mij er altijd goed kunnen en mogen vermaken. Alles aanwezig en vooral de gezelligheid. Laagdrempelig en erg ruim qua mogelijkheden.
Kamer het halve deur op de 1e? super leuk.

May 31 2018 6:10AM


Rating: 7

Wij bezoeken deze club vrij regelmatig op vrijdag en zaterdag en zien het steeds minder druk worden. Prijsstijgingen, vaak defecte sauna,jaccuzi,gebarsten glas buitendeur,irritante afhangende klink aan binnendeur, onverzorgde parkeerplaats en slechte douches(kraanwerk) kunnen deze prijsstijgingen niet verantwoorden. De vroeger zo gedreven eigenaars waarvan de éne nu nog luier is dan de andere en waar gasten zich tegenwoordig aan hun aanwezigheid storen zorgen voor een negatief sfeertje. Gelukkig hebben ze goed personeel die de boel draaiende houden met de glimlach,vriendelijkheid,opmerkzaam zijn. Dit geldt niet voor iedereen! Tevens merk je boven aan de hygiëne wie er werkt want heb je de verkeerde dan lig je op natte matrassen. Chapeau voor die ene vriendelijke dame die dit wel altijd netjes bijhoud. Zonder dit personeel gaan jullie het niet redden!!! Doe iets met de wijze raad aub

Oct 3 2016 8:35PM


Rating: 9

Na diverse clubs te hebben bezocht is dit toch wel de meest gezellige en gastvrije club die er is. De eigenaars stralen vakmanschap en enthousiasme uit. Alles is schoon en netjes. Het enige minpuntje is dat de douche slecht is af te stellen wat temperatuur betreft.

Feb 8 2015 5:24AM


Rating: 9

Wij zijn al in diverse clubs geweest maar vinden deze de meest leuke. Kleinschalig waardoor je snel contact kunt leggen. Ja mensen dit moet je wel zelf doen en niet passief in een hoekje blijven staan!! Verder vinden wij de afwisseling van muziek juist fijn, voor ieder wat wils. En de single mannen, die mogen niet op etage 2. Nee voor ons een prima club waar we zeker terug komen.

Sep 28 2014 9:22AM


Rating: 2

Allereerst ieder zijn eigen smaak als het gaat om clubs en andere uitgaansgelegenheden. Maar als je als vernieuwde club met nieuwe eigenaren adverteerd hebben wij toch iets anders in gedachten. Het is er klein (hadden wellicht eens naar een nieuwe indeling moeten kijken), niet echt moderen en up to date ingericht, oud sanitair en de bar-/dansruimte staat vol met tafels en stoelen waar letterlijk de hele avond dezelfde mensen blijven plakken. Tja en dat is nog niet het ergste. De sfeer, tja, die was er dus niet. Lege dansvloer waar alleen maar 2 idioten (uhhh wij dus) de hele avond de tent vlot probeerden te trekken. En geloof ons dat was niet eenvoudig want we dachten dat we in een oude l*llen cafe terecht waren gekomen. Niks tegen jaren 70 en 80 muziek, is muziek uit onze jeugd want we zijn tenslote ook al veertigers, maar of Elvis Presley, Boney M, Boy George e.d. thuishoren in een moderene club hebben wij zwaar onze twijfels over. En dan ook nog eens super slecht in elkaar gemixed. We weten dat moderne popmuziek en trance niet ieders ding is maar hierop kan iedereen (enigszins) mee bewegen en uit z’n bol gaan. Verder het personeel / eigenaren waren niet echt vriendelijk gedurende de avond maar dat kwam waarschijnlijk omdat we duidelijk lieten merken dat we het niet geheel naar onze zin hadden. Dan nog over drugs, er werd ons door anderen vertelt dat in andere clubs zoveel gebruikt werd, met andere woorden hier niet. Nou wij roken de hele avond wiedewiedewiet. Één pluspuntje aan die ene barman, hij zorgde snel en voor genoeg aanvoer van consumpties. Tja onze conclusie, als je een lekker gezellige spannende avond wild hebben met leuke stellen en wellicht ook nog een wipje wil wagen ga dan vooral….uhhhh….naar een andere club.

Mar 2 2014 11:50AM


Rating: 3

Wij bezoeken regelmatig parenclub’s dus moesten we D&A ook een keer gezien hebben natuurlijk. Na eerst de site bekeken te hebben leek het ons wel leuk om een kijkje te gaan nemen. Wat een fiasco! Moest verboden worden dat zoiets Parenclub mag heten, een erotisch cafe is meer op zijn plaats. In al die jaren dat wij in club’s komen zijn we nog nooit dronken mensen(eigenaars) tegen gekomen, hier meerdere. Er worden aan de bar zelfs spelletjes gedaan met alcohol. Contact leggen valt er ook niet mee omdat het één grote vriendenclub is die er komt. De ontvangst was prima, maar toen begon het. Je moet er ook meteen in lingerie en waant je in een dierentuin als je het bargedeelte binnen komt. Ze bekijken je van kop tot teen en vervolgens draaien ze hun hoofd om en gaan verder met hun alcohol spelletjes. De muziek staat er ook te hard. Maar zelfs het geschreeuw en gelal van de dronken mensen komt er boven uit. Dus besloten om eerst maar een hapje te gaan eten en dan verder te kijken. Het eetgedeelte is er erg klein dus bij een ander stel aan tafel gaan zitten. Dit was een stel die aangaven al veel bij D&A te komen. Ook hun gaven aan dat het eigenlijk meer een kroeg was dan parenclub. Ieder zijn keus natuurlijk want hun waren erg duidelijk en zeiden dat ze voor de gezelligheid kwamen en niet voor de sex. Het eten viel niets op aan te merken maar volgens die mensen altijd hetzelfde. Toen vroegen we waar we de natte ruimte konden vinden en die mensen wezen ons vriendelijk de weg. Niet meer dan een wasbak en een inloopdouche met 2 douches kwamen we tegen. Prijs kwaliteit is voo een stel nog om te doen. Maar overduidelijk maken ze hun winst op de single mannen die er komen. En wat voor mannen! Blijkbaar denken die dat ze in een bordeel zijn en dat ze alles mogen. Lopen je rukkend achter na om vervolgens op 30cm afstand van ons hun klusje te klaren 😉 En de alleengaande mannen mogen niet op de bovenste verdieping komen.Ook een minpunt is hun site ,ziet er chaotisch uit. En als je het gastenboek gaat bekijken (zagen we later pas) Alleen daar al uit merk je dat het één grote vriendenclub is die er komt. Nee! Voor ons geen D&A meer.

Jan 9 2014 9:32AM


Rating: 10

Wij zijn al een paar keertjes bij d&a geweest, en we zijn er elke keer zeer gastvrij ontvangen. We voelden er ons ook dadelijk thuis, fijne mensen achter én voor de bar, mooie, zeer propere en verzorgde kamers en dansgedeelte, regelmatig parties met een bepaald thema,… Wij zijn fans!

Jul 20 2013 10:28AM


Rating: 8

We zijn twee keer bij D&A geweest. Een leuke club en twee leuke avonden gehad. Het is geen super grote club en boven zijn een paar kamers.
We vinden het een nadeel dat op zaterdag ook mannen alleen naar binnen mogen.
De laatste keer was het er erg druk. En stellen tussen de 22 en 60+. Voor alle leeftijden dus.
We zullen hier zeker nog eens terug komen.

Oct 21 2012 12:56PM


Rating: 10

we zijn er nu twee keer geweest en moeten zeggen de drie jongen koppels doen er alles aan om je te laten thuisvoel in een loge stijl. wat hun zeker ook lukt. mooie verzorgende bar en speelkamers in sproojes sfeer en een warm een koud buffet waar je gewoon honger van krijgt. angel en devils worden zeker een topper onder de clubs van het zuiden. knuffel willie en monqiue xxx

Jun 27 2012 4:29PM


Address

Our Address:

Maaseikerweg 24, Susteren, NLD

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route