ABOUT US

Zijn jullie dat leuke stel tot 40 jaar? dan is het een goed idee lid te worden van onze groep. PARTY40DOWN geeft EROTISCHE avondjes voor uitsluitend jongere stellen. Bezoeken jullie als stel voor het eerst een party geen vrees veel stellen zijn bij ons begonnen en gebleven 😉 Jullie zullen je al bij binnenkomst op je gemak voelen. Er is een amicale sfeer zonder verplichtingen. In een sfeervolle en gemoedelijke omgeving maken jullie al snel kennis met stellen die ook houden van de “lifestyle”. Wordt het jullie eerste club ervaring en hebben jullie nog vele vragen hoe het allemaal gaat in swingersland? PARTY40DOWN bied jullie de mogelijkheid om voor openingstijd binnen te komen voor een rondleiding waarbij jullie ook vragen kunnen stellen en zo van alle “do’s en dont’s” op de hoogte raken. Hebben jullie helemaal nog geen dates gehad kun je ons ook alles vragen hoe dat gaat via sdc of hoe je een succesvol profiel maakt of waar je rekening mee moet houden op een thuisfeestje In een gezellige amicale sfeer wordt het jullie met humor uitgelegd en maken jullie kennis met andere “First timers”
SAMEN NOG GEEN 80? Het beleid van PARTY40DOWN is dat stellen die beiden onder de 40 zijn *BIJNA altijd entree krijgen Nu zijn er stellen waarvan de één bijv 32 is en zijn/haar partner 42 .. in die gevallen beslist ons team of deelname kan zet je niet zomaar op de gastenlijst maar mail ons.

*Lees ook onze extra info want niet ieder stel komt in aanmerking voor onze exclusieve party’s !

SDC Member: PARTY40DOWN

AddressVERSCHILLENDE LOCATIES, , NLD
, Netherlands

WWW.PARTY40DOWN.NL

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

Jul

28

2018

Jongerenparty za 28 juli Lelystad PARTY40DOWN

Lelystad, Flevoland, Netherlands

Guest List: 67
PARTY40DOWN, SAMENFLIRTEN, PARTYHARD4FUN, JONGENSTOUT, MARSAN030, KENGP, FLERRIE, KOPPEL3638, MR2412, LIEFSTEL9, XCOUPLE0, STEL8996, ALWAYSENJOYLIFE, FIREHMK, KOFFIEENTHEE

Add Me to Guest List


DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat 9pm – 3am
Sun Closed
* Keiharde regel is dat wij geen enkele partydrug tolereren Profielen waaruit blijkt dat feestjes in die sfeer gezocht worden zijn uitgesloten. Vinden jullie het erbij horen kom AUB niet Gebruik bij ons resulteert in vroegtijdige beëindiging zonder restitutie van entreegeld tevens wordt je dan geroyeerd Swingen heeft met vrijheid en respect te maken zo willen wij ook onze huisregels gerespecteerd zien Profielen met verwijzingen naar trance wap willen wij niet We voeren geen discussies door ons uitgesloten dan blijft dat zo zelfs na latere profiel aanpassingen. Net zoals jullie mensen bij jullie thuis selectief uitnodigen.. voelen wij ons ook vrij om op onze feestjes alleen stellen toe te laten die waar wij een goed gevoel bij hebben! Discussies hoe sfeerverhogend “snoepjes ” mogen zijn voeren we niet meer de sfeer bij ons is meer dan prima 😉 Stellen die zich in dit beleid kunnen vinden zijn bij PARTY40DOWN meer dan WELKOM zo zijn we een begrip geworden onder de jonge swingers

REVIEWS

Rating: 10

Was weer een super gezellig feestje!

Jun 11 2018 6:10AM


Rating: 10

Super goed georganiseerd, leuke en mooie mensen in een perfecte sfeer. Onze eerste maar zeker niet de laatste ervaring met Party40down!

Thanks voor de mooie avond!

May 1 2018 5:52AM


Rating: 10

Jonge mooie leuke gezellige mensen bij elkaar.
Fijne locatie en lieve organisatie
Aanrader

Apr 30 2018 8:39AM


Rating: 10

Wat een heerlijke relaxte sfeer met leeftijdgenoten in een leuke club! Een zaterdag om niet snel te vergeten en zeker 1 om snel over te doen!

Mar 18 2018 6:42AM


Rating: 10

Wat een heerlijke relaxte sfeer met leeftijdgenoten in een leuke club! Een zaterdag om niet snel te vergeten en zeker 1 om snel over te doen!

Mar 18 2018 6:42AM


Rating: 8

We hebben afgelopen p40d XL een super leuke avond gehad, leuke sfeer, leuke mensen, super aardige staf. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mar 18 2018 5:39AM


Rating: 10

Voor jonge ondernemende stellen zeker een aanrader. Ze proberen nieuwkomers gerust te stellen, je wordt hartelijk ontvangen en alles is tot in de puntjes geregeld. Door die rust bij de organisatie voel je jezelf ook zeer relaxed. Wij zullen er een volgende keer dan ook zeker proberen bij te zijn. Ga zo door Party40Down team!

Mar 18 2018 5:10AM


Rating: 10

Altijd een fijne, ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Echt een feestje! Veel leuke mensen en altijd bijzonder goed verzorgd!

Feb 20 2018 3:22AM


Rating: 10

Voor de eerste keer naar een Party40down feestje geweest, super goed bevallen! Hartelijke ontvangst, mooie jonge mensen, relaxte sfeer en erg makkelijk (in vergelijking met andere feestjes) om in contact te komen met andere stellen. Zeer geslaagd feestje! Tot de volgende keer x

Dec 27 2017 11:51AM


Rating: 10

Afgelopen weekend voor de tweede keer geweest, voor de eerste keer op deze locatie. Mooi, groot, veel speelruimtes, lekker zwembad, hapjes goed verzorgd, leuke en vooral mooie mensen, al met al een geilzellige avond! Doen we zeker nog een keer, of twee..drie..vier.. 😉

Dec 18 2017 12:02PM


Address

Our Address:

VERSCHILLENDE LOCATIES, , NLD

Contact Owner
Plan My Route