ABOUT US

In het Noorden van Nederland ligt in Emmen het meest spannende café van Nederland. Secret Dreams. Het café waar niks moet maar heel veel kan.
Daar waar we geen verschil maken wie of wat je bent en waar we Gëën dresscode hebben om de drempel zo laag mogelijk te houden.
In het spannendste café van Nederland is alles erop gericht om op een zo leuk en (ont)spannend mogelijke manier met elkaar in contact te komen en misschien net dat stapje verder te gaan.
Iets wat U niet in een normaal café kunt.
We bieden hiervoor de faciliteiten aan.
U kunt het in ons café dus zo spannend maken als U zelf wilt!
Met diverse themadagen waar iedereen welkom is en op de vrijdag en zaterdagavonden de uitgaansavonden waar vele stellen maar ook singles elkaar ontmoeten.
We hebben naast een leuke bar en spannende lounge, diverse gesloten en open speelkamers boven….en wat dacht je van maar liefst 5 gloryholes, een tjechische wand en een massagetafel waar je heerlijk kunt masseren.
In de zomermaanden hebben we een groot buitenterras waar een gezellige haard tot in de late uurtjes gezelligheid brengt en er natuurlijk spannend gespeeld kan worden.
Het is bij ons ook mogelijk om je profiel hier op SDC te laten valideren. Geef even bij binnenkomst aan dat je een Validatie wil, dan maken wij dat voor je in orde.
Wij hebben een zeer streng deurbeleid betreffende (party)drugs. Deze zijn op geen enkele wijze welkom in ons café.

SDC Member: SECRETDREAMSERO

AddressKapitein Grantstraat 22, Emmen, NLD
Emmen, Netherlands 7821 ar

www.secret-dreams.nl

Contact Details Click Here


UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 1pm – 11pm 0 0 0
Tue Closed
Wed 1pm – 11pm 20 0 55
Thu 1pm – 11pm 20 0 55
Fri 8pm – 3am 20 0 20
Sat 8pm – 3am 20 0 55
Sun Closed

REVIEWS

Rating: 6

We zijn er een aantal weken terug geweest, Een heel warm ontvangst,maar we waren waarschijnlijk te vroeg. Komen graag nog eens terug, maar dan wat later op de avond als er wat meer aktie is, XXX

Mar 26 2018 9:29AM


Address

Our Address:

Kapitein Grantstraat 22, Emmen, NLD

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route