Miranda XXL: de grootste en leukste ero shop!

Home / Netherlands / Miranda XXL: de grootste en leukste ero shop!
Miranda XXL: de grootste en leukste ero shop!

ABOUT Miranda XXL: de grootste en leukste ero shop!

Over Ons

Op de Amsterdamsestraatweg 427 in Utrecht is Miranda XXL gevestigd, dit is het grootste erotische warenhuis van west europa. Het is een leuke, gezellige winkel met vriendelijk personeel en een oppervlakte van 1000 m2. Wat bij ons voorop staat is klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. In de koffiehoek kunt u een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk pakken en als u vragen heeft helpt het personeel u graag.
Onze winkel heeft een open en relaxte sfeer en daardoor zien wij niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen en stelletjes in onze winkel. Toch willen wij ook graag de mensen die verder weg wonen of liever via het internet bestellen aanspreken en de mogelijkheid bieden van ons uitgebreide assortiment gebruikt te maken. Door middel van Miranda.nl heeft iedereen boven de 18 jaar daar de mogelijkheid toe. Ook Miranda.nl heeft klantvriendelijk en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan en is zeer servicegericht.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 10am – 10pm
Tue 10am – 10pm
Wed 10am – 10pm
Thu 10am – 10pm
Fri 10am – 10pm
Sat 10am – 10pm
Sun 0pm – 7pm

SDC Member: MIRANDA

AddressAmsterdamsestraatweg 427, Utrecht, NLD
Utrecht, Netherlands 3553 EA

http://www.miranda.nl

Contact Details Click Here