Tabou Rouge

Home / Club / Tabou Rouge
Tabou Rouge

ABOUT Tabou Rouge

Taboo rouge is een ontmoetingsplaats voor kinksters gericht op BDSM en fetish. Ons doel is om aan een zo gevarieerd mogelijk publiek een platform te bieden om te socializen en van spel te genieten. Jong en oud, BDSM`ers en Fetishisten, nieuwsgierigen en meer ervaren gasten, iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Taboo Rouge vindt iedere 2e zondag van de maand plaats in Club Rouge. Dit is op loopafstand van station Eindhoven in de uitgaansstraat Stratumseind. Het is een super gave, erotische locatie, met een podium, een goede balans tussen sfeervolle zithoekjes en speelruimte, verschillende speeltoestellen en een bewaakte garderobe.

Taboo Rouge kan zich aanpassen aan zowel kleine groep gasten. Onze feestlocatie beneden is echt mega luxe met een podium waar altijd wat te beleven valt. Daar staan nu ook speelmeubels alsook loungeplekken om gezellig met anderen te praten. Dus wil je samen iets spannends doen kan je ook meteen gaan expirimenteren op de speelvloer

Onze fantasie is om de bovenverdieping uit te breiden naar een nog uitgebreidere speelruimte. De benedenverdieping kunnen we dan gebruiken voor muziek, fetish en nieuwe mensen ontmoeten. En boven maken we het meer privé.

Gaan we nog een stapje verder dan breken we de muur door naar het café ernaast om nog meer verschillende ruimtes te kunnen creeëren.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed

SDC Member: TABOOROUGE

Address, , NLD
, Netherlands

www.taboo-eindhoven.nl

Contact Details Click Here