Unique Lady Butik

Home / Denmark / Unique Lady Butik
Unique Lady Butik

ABOUT Unique Lady Butik

Shopping af udstyr til BDSM, erotisk dominans og eksperimenterende sex i København (KBH)

Jeg byder dig hjerteligt velkommen i min butik og showroom i Ølstykke, 30 minutter fra København. Her er bus fra Ølstykke station lige til døren og hovedvej 6 mod Hillerød – Roskilde lige om hjørnet. Det er let og enkelt at komme hertil og du vil blive modtaget diskret i min Butik. Jeg tager mig god tid til at vejlede og rådgive dig indenfor udstyr til BDSM, erotisk dominans og eksperimenterende sex – og også i forbindelse med køb af sexlegetøj. Det er meget vigtigt for mig, at du går herfra med en god oplevelse og en god følelse i maven. Du må stille alle de spørgsmål du vil, intet er for dumt eller for mærkeligt. Du bliver mødt hvor du er.
 
Da jeg sætter din diskretion højt er butikkens beliggenhed diskret i et industri område. Du kan shoppe bdsm udstyr og sexlegetøj i butikken indenfor vores åbningstider, som du kan følge i den online kalender eller mod forudgående aftale. Det kan være muligt for mig at komme og lukke op med kort varsel, men vil du være sikker på, at du kan kigge forbi og shoppe, så ring i god tid og book en tid eller planlæg dit besøg indenfor de faste åbningstider. Du kan betale med dankort, mastercard, visa kort, debet kort, mobile pay og kontanter.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed

SDC Member: UNIQUELADY

AddressHavermout 4, Ølstykke, DNK
Ølstykke, Denmark

http://www.uniquelady.dk

Contact Details Click Here