Webshop met showroom in Maarssen

Home / Maarssen / Webshop met showroom in Maarssen
Webshop met showroom in Maarssen

ABOUT Webshop met showroom in Maarssen

Hallo beste SDC-er, leuk dat je even op ons profiel kijkt.

Van pumpje tot private label…
We zijn met Moonheels al ruim 10 jaren iedere dag succesvol actief bezig in de markt. In de loop van de jaren zijn we steeds bekender geraakt met/binnen de Europese erotische (dance-party) scène. Ook binnen SDC zijn we allang geen onbekenden meer. Ooit kleinschalig begonnen met het importeren van leuke pumpjes (Moon + Heels) en nu uitgegroeid naar een leuke gezonde onderneming met een mooi en vooral gevarieerde clubwear collectie. Ruim de helft van onze collectie wordt inmiddels vervaardigd in eigen beheer en onder private label.

Specialist in dresscodes…
Vanaf het begin hebben we altijd hard gewerkt om Moonheels als leverancier onderscheidend te maken én te houden. Onderscheidend in `the way of business` (webshop met showroom samen). Maar vooral ook onderscheidend in de stijl van onze collectie. We zijn niet de grootste, hebben ook niet de grootste collectie en zijn ook niet de goedkoopste. Wat we wel zijn is een specialist in mooie en vooral niet alledaagse club- & partywear. Handgemaakt, voor zowel dames als heren, met mooie materialen en uitstekende couture/pasvorm. Samen met perfecte leveranciers en nog betere ateliers om ons heen, zorgen we er dagelijks voor dat je altijd weer iets onverwacht moois voor een nette prijs van ons kunt verwachten…

Dresscode-approved.
We staan dan ook dagelijks in contact met onze klanten om te luisteren naar wat men wenst. Maar ook met bijna alle NL (bekende) party-organisaties om gewoon bij te kletsen, samen te overleggen, maar vooral ook om bij te blijven van dat wat er `speelt en leeft`. Wij zijn van mening dat je als leverancier moet blijven investeren kennis & contacten en dus ook in `know-how`. Daarom ook voldoet onze gehele collectie aan de verplichte dresscodes.

Ticket-verkoop
Juist doordat onze collectie volledig aan de dresscodes voldoet zijn we ook al jaren vast verkooppunt voor een aantal bekende kinky/fetishpartys, t.w.: B.I.T.C.H – Wasteland – Toxic – Kinky on the Beach – I Love Kinky – The Clinic e.a. Uiteraard kennen we de eigenaren achter de organisaties en onderhouden we altijd weer leuk en vlot contact.

SDC toen en nu…
Uiteraard zijn we bekend met de algemene gedachte van SDC en waren vroeger (jong & wild) op een heel andere manier betrokken met SDC dan nu. Nu zijn onze contacten met de leden van SDC hier v.n. zakelijk. Het pad van swingen in het algemeen is ons uiteraard niet onbekend en we hebben al jaren een aantal langdurige relaties met een aantal trouwe FWBs (Friends with Benefit).

`Look & Feel` in onze showroom…
Moonheels heeft in Nederland een mooie showroom. Iedere dag weer gezellige en druk bezocht. In het midden van Nederland, in Maarssen bij Utrecht, op 1 minuut rijden vanaf de snelweg A2, parkeren voor de deur en 6 dagen per week geopend voor jou als klant.

Dus mocht je eens zin hebben in een `look & feel` van onze collectie voor jou, je vriendin/partner, dan ben je uiteraard van harte welkom bij ons. Stuur ons hier gerust berichtje voor meer info hierover.

Take care & have fun over here…

Grtz,
Simone & Eric
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon 10am – 10pm
Tue 11am – 10pm
Wed 10am – 10pm
Thu 9am – 9pm
Fri 9am – 9pm
Sat 9am – 1pm
Sun Closed

SDC Member: MOONHEELSCLUBWEAR

AddressBoomstede 640, Maarssen, NLD
Maarssen, Netherlands 3608 BR Maarsse

https://www.moonheels.nl/nl/

Contact Details Click Here