Welcome to Interlude Private-Party’s – Sensual Clu

Home / Belgium / Welcome to Interlude Private-Party’s – Sensual Clu
Welcome to Interlude Private-Party’s – Sensual Clu

ABOUT Welcome to Interlude Private-Party’s – Sensual Clu

Na 15 jaar het betere swingers leven te hebben geproefd in de mooie clubs waar België rijk aan is, hadden we het graag nog ietsjes anders gewild.
Ondanks de libertijnse wereld niet zo groot is, bestaat er toch een enorme diversiteit in de manier van omgaan en genieten tussen koppels, alsook hun dresscode, verzorging en looks.
Toen is dan ook de gedachte gegroeid, om de twee maanden party’s te organiseren in een totale private atmosfeer. Dus met gesloten deuren, op uitnodiging en met separate toegangscode. Het domein alsook de parking is geheel privaat, afgesloten en bewaakt. Op de vraag naar meer party’s per jaar gaan we niet in, omdat er geen commerciële bedoelingen zijn en om het exclusieve karakter per (thema)-party te behouden.

Alle Private Party’s te Interlude verlopen enigszins verschillend dan in een reguliere parenclub. Iedereen die toekomt vanaf 21u30 is zijn avondeten al aan het verteren en kunnen dus gelijk beginnen voor wat ze gekomen waren, feesten met een body in topvorm. Er is dus geen souper maar wel om middernacht verse fruit cocktails en om en om 02u boterkoeken en koffie voor hen die aan hun 2e of 3e toer willen beginnen.
Er is dus geen inkom te betalen maar enkel uw eigen dranken kaart zijnde €40 voor 10 consummaties per persoon.
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed
RESERVEREN :
Om kunnen te reserveren voor een van de Party Events is een aanvaarde inschrijving nodig als koppel op Private-Party.be
Zonder deze inschrijving kunnen jullie dus niet reserveren, en ontvangen jullie niet de komende invitaties, Partyflyers en info-updates.
Zie reservatiepagina “«www.Private-Party.be »”

SDC Member: PRIVATEPARTYAT

AddressHorebeke, , BEL
, Belgium

www.Private-Party.be

Contact Details Click Here