Workshops Tantrisch verwennen

Home / Hendrik Ido Ambacht / Workshops Tantrisch verwennen
Workshops Tantrisch verwennen

ABOUT Workshops Tantrisch verwennen

Hoe zou je het vinden om een dag of een weekend te ontspannen, te onthaasten en jezelf en je partner te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Ontdek samen de tantrische liefde.

Hiervoor organiseren wij regelmatig een dag of weekend een verwen arrangement tantrische liefde.

1. Tantrisch verwen weekend.
In een rustgevende omgeving aan het strand van Oostvoorne ( ZH) ontvangen wij jullie in een heerlijk badhotel. Hier creëren we 2 dagen lang een veilige, ontspannen en intieme sfeer samen met maximaal 5 stellen! We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van als wat Tantra kan geven.

Het eerste weekend staat gepland op 17 & 18 november. Hou de agenda in de gaten of stuur ons een bericht voor meer informatie. Kosten voor dit heerlijke verwen weekend is € 189,00 euro p/persoon

2. Tantrische ontdek dag
we creëren een veilige, ontspannen en intieme sfeer samen met maximaal 3 stellen! We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner de eerste stappen in de tantra liefde te zetten. Een mooie kennismaking met wat je tijdens het verwen weekend kunt verwachten.

Stuur ons een bericht wanneer jullie interesse hebt om deel te nemen.
Kosten voor deze Tantrische ontdekdag is € 49,50 euro p/persoon
UPCOMING EVENTS

DETAILS

Alcohol Sold, Food Available, On Premises, Dance Floor, Fetish Room, Outside Area, Massage Area, Sauna, Jacuzzi, Swimming Pool, Smoking Area, Private Rooms, Private Lockers, All Inclusive, BYOB, Dark Room, Glory Hole

OPERATING TIMES

DAY HOURS
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed


SDC Member: TANTRISCHVERWENNEN

Address, Hendrik Ido Ambacht, NLD
Hendrik Ido Ambacht, Netherlands

Contact Details Click Here